V.V SVI Kids Court Netherlands

KiTs for the World Steunt V.V SVI Kids Court.

KiTs for the World heeft 300 Euro gedoneerd als support voor het V.V.SVI Kids Court project.

Het SVI Kids Court, bied kinderen een veilige plek om te spelen , met speciale focus op liefdadigheids en maatschappelijke projecten bijvoorbeeld voor kinderen met een handicap. Het Kids Court biedt ook meer ruimte voor jeugd teams om te voetballen.

Over het Kids Court

Op 12 februari jongsleden heeft de werkgroep KidsCourt groen licht gekregen van het bestuur voor de realisatie van een kidscourt op de plek van de oude speeltuin. Het veld zal een afmeting hebben van 32 bij 22 meter en omheind worden met hekken en ballenvangers. De bedoeling is om het KidsCourt voor aanvang van het nieuwe seizoen te realiseren.

Het Kidscourt zal de druk ten aanzien van wedstrijdcapaciteit en trainingsmogelijkheden op de huidge velden moeten verminderen. Daarnaast biedt het ruimte voor tal van maatschappeljke doelen.

Aangezien de kosten voor dit project niet alleen door vv SVI gedragen kunnen worden, zullen wij de steun van sponsoren, leden en derdengelden moeten inroepen. Voor U als leden hebben wij daarom enkele ludieke acties bedacht, en we hopen daarmee op uw massale steun. De komende maanden zullen wij deze, en wellicht andere regelmatig bij u onder de aandacht brangen.