SITA UK CUP Engeland

SITA UK ondersteuningen KiTs for the World

Cinnamon active Event Management nam contact met ons op i.v.m het SITA UK World cup toernooi. SITA UK deelde ons mee dat ze de tenues, speciaal voor dit toernooi beschikbaar gesteld aan hun werknemers, na afloop wilden doneren aan Kits for the World. Het evenement (de SITA UK World Cup) wordt georganiseerd voor de werknemers van SITA als een vorm van teambuilding binnen het bedrijf, SITA personeel van alle niveaus spelen de gehele dag in voetbalwedstrijden en doen mee aan individuele en team prestaties.

SITA UK en KiTs for the World Doelstellingen

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

Kits for the World is erg blij met deze jaarlijkse donatie door SITA UK die we gebruiken door ze te bezorgen bij ons netwerk van organisaties ter plaatse die de tenues gebruiken bij ontwikkeling door voetbal. De ‘kits’ zullen jonge mensen daar inspireren. Het eenvoudige gebaar van het doneren van een voetbal tenue heeft een grote impact en kan een verschil maken en verbetering brengen in sociale omstandigheden in ontwikkelingsgebieden. Een reactie van een organisatie die we recent gesteund hebben:

“Veel kinderen hebben niets anders dan de kleding die ze dragen, dus het krijgen van een eigen voetbaltshirt is niet zo maar iets. Het geeft ze ook de motivatie mee te doen aan verschillende activiteiten die een positieve bijdrage leveren aan hun toekomst. Onze dank aan KiTs for the World en aan al de clubs en organisaties die hun tenues gedoneerd hebben – jullie support wordt in hoge mate gewaardeerd en maakt een groot verschil”.

De SITA UK donatie is bestemd voor ons volgende project dat gebruikmaakt van voetbal om HIV/AIDS-preventie, onderwijs, zorg, behandeling en ondersteuning aan jonge mensen te bieden.

Ter vermindering van het aantal HIV geinfecteerde kinderen, leren ze jonge mensen over prefentieve maatregelen, geven voorlichting en voortdurende steun via gezondheidszorg. Er worden projecten georganiseerd die de kinderen zelfvertrouwen en kennis geven over de obstakels en gevaren van het dagelijks leven.