Sponsor KiTs for the World

Sponsor KiTs for the World want uw donatie maakt een wereld van verschil!


VOETBAL WERKT ALS EEN MAGNEET EN KATALYSATOR EN KAN ZO LEVENS REDDEN EN GEEFT DE KANS OP EEN BETERE TOEKOMST..  SPONSOR DIE KANS!

 

” Geef een voetbaltenue aan een kind / jonge volwassene met een passie voor voetbal , dan heeft dat een rimpel effect. Voetbal spelen motiveert en inspireert, een krachtige combinatie. Die kracht wordt gebruikt in ontwikkeling door voetbal.

… Educatie, sociale omgangsvormen, HIV preventie en support gecombineerd met voetbal brengt verandering in het leven van jonge mensen. KiTs for the World steunt projecten die kettingreactie teweeg brengen. En daardoor deze jonge mensen gemotiveerd houden  om te werken aan een betere toekomst”. KiTs for the World steunt ontwikkeling door voetbal.

AIDS_PICTOGRAM_DUTCH
PICTOGRAM_DUTCH_PART2

KiTs for the World  is a non-profit Liefdadigheidsorganisatie (NPO)

Onze organisatie en het werk dat we doen bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Bestuursleden ontvangen geen salaris of vergoeding. Alle ontvangen financiele donaties worden gebruikt voor logistiek en uitbreiding van het werk van KiTs for the World. Met uw donaties en financiele support zijn we nog beter in staat hulp te geven daar waar kinderen niet de middelen hebben om te genieten van voetbal en sport.

Indien u een online donatie doet zult u niet worden benaderd om dit vaker te doen. Ook delen we geen informaties over donateurs of andere externe partners. We zullen u alleen, indien u wenst, nu en dan op de hoogte houden dmv een nieuwsbrief. Onze inkomsten / uitgaven zijn verwerkt in het financiele overzicht op deze website. Uw donatie helpt en maakt een daadwerkelijk verschil in het leven van een kind en helpt te bouwen aan een betere toekomst.

Sponsor KiTs for the World

Just Giving BANNER

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donatie.  Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!