YEF Nigeria donaties

Donaties: Meer dan 200 voetbalschoenen gedoneerd aan

Youth Empowerment Foundation!

logo

Youth Empowerment Foundation (YEF)OFFICAL+PARTNER_LOGO

KiTs for the World donaties aan Youth Empowerment Foundation projecten:

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

De  YEF is een op de jeugd gerichte, non-profit organisatie opgericht in 1995 in Nigeria. YEF richt zich op de behoeften van jongeren door te bouwen aan hun capaciteit dmv  trainingen betreffende  levensvaardigheden, ontwikkeling van leiderschap en gezondheids voorlichting (HIV/AIDS). Bovendien, biedt YEF directe dienstverlening voor STI diagnose, seksueel misbruik counseling en hulp bij gezinsplanning.  Donaties dragen in grote mate bij aan het succes van  YEF.

YEF maakt gebruik van voetbal, drama, straatactiviteiten en sport om jonge mensen met nauwkeurige informatie te bereiken. Deze methoden zijn effectief gebruikt in het bereiken van hun doelgroep, met name school jeugd voor counseling en testing.

Met de steun van Women Win en Standard Chartered, implementeerde YEF het Goal programma, dat verschillende opleidingen combineert,  zoals levensvaardigheden en sport trainingen en doelstellingen voor adolescente meisjes. Deze meisjes nemen deel aan activiteiten en discussies met betrekking tot conflictoplossing, sekse gerelateerd geweld, gezondheid en hygiëne, financiële basiskennis, communicatie en loopbaankeuzes.

Met GOAL bereikt YEF ongeveer 13.000 meisjes per jaar in Lagos en Abuja door een combinatie van intensief onderwijs, evenals voetbal trainingen en peer-to-peer onderwijs ( leerlingen die elkaar onderwijzen) . Het resultaat van YEF’s peer-to-peer model  is dat de organisatie voortdurend het programma kan uitbreiden en meer meisjes zal bereiken.

Missie

Jongeren te onwikkelen via projecten en mobilisering,  op het gebied van gezondheid, milieu, ontwikkeling door sport, onderwijs en een veilige leefomgeving, met strategische partners.

Normen en waarden

Respect, eerlijkheid, integriteit, excellentie, service en vertrouwen.

Thema’s:

Gezondheid, HIV & AIDS:

Jonge mensen in leven, gezond en actief te houden,, door hen te voorzien van passende informatie en kennis  over o.a. gezondheid en preventie, werken aan positieve gedragsverandering en seksuele voorlichting.

Zekerheid in  levensonderhoud:

Ter verbetering van de economische macht van jongeren door het creëren van mogelijkheden tot het verwerven van ondernemersvaardigheden en kennis door middel van opleiding, mentorschap, business development en financielel managementvaardigheden.

Milieu en klimaatverandering:

Bevordering van het duurzame, milieu vriendelijke ontwikkelingen  en resource beheer door de verschillende vertegenwoordigers  in de gemeenschap zelf.

Onderwijs:

Academische prestaties van jongeren te verbeteren en de capaciteit  te verhogen van leraren in scholen betreffende  levensvaardigheden en actuele issues.

Sport ontwikkeling:

Het  trainen van jongeren om ze te voorzien van  teambuilding vaardigheden en sportiviteit wat zal helpen hun  zelfverzekerdheid en leiderschap kwaliteiten te ontwikkelen.

KiTs for the World en onze partners hebben voetbalschoenen  geleverd die jonge mensen gebruiken om deel te nemen aan voetbal projecten die werken aan gelijke rechten en kansen voor meisjes.

[URIS id=687]

[widgetkit id=697]

YOUTH EMPOWERMENT FOUNDATION & KITS FOR THE WORLD PROJECT PARTNERS

We willen graag benadrukken dat zonder de support en donaties van alle deelnemende clubs en sponsors we dit project (en hopenlijk nog vele volgende) niet hadden kunnen uitvoeren. Logistieke, persoonlijke en financiele obstakels zijn overwonnen met de hulp van personen en organisaties die het concept van KiTs for the World begrijpen en daar achter staan. Wij bedanken een ieder hiervoor.K4TW

[widgetkit id=705]

Help ons te Helpen

Just Giving BANNER

Help ons te Helpen

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donatie. Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!