Whizzkids South Africa donaties

Donaties: Meer dan 1250 stuks aan voetbal -kleding en schoenen gedoneerd aan WhizzKids United. Uw donaties maken het verschil!

whizzkids_and_KiTs for the World_partnership

Whizzkids Football for Hope CenterOFFICAL+PARTNER_LOGO

KiTs for the World donaties aan Whizzkids United’s  Projecten:

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

WhizzKids United laat zien dat voetbal een perfecte hulpmiddel is om te leren want het spreekt een universele taal die alle kinderen aanspreekt, zowel jongens als meisjes. Ongeacht de cultuur en achtergrond. WKU heeft lokale vestigingen in Kwa-Zulu Natal, North West, Western Cape, Gauteng, en de Oost-Kaap. De Edendale afdeling van WKU, bij het Edendale ziekenhuis in Pietermaritzburg, zal betrokken zijn bij de uitvoering van het Edendale Football For Hope centrum waar voetbal een middel tot ontwikkeling zal zijn die deels tot stand komt door uw donaties.

WKU Visie:

Uitblinken in HIV/AIDS-preventie, zorg, behandeling en steun aan jongeren wereldwijd door middel van voetbal.

Over Whizzkids & Football for Hope Centre:

Het Whizzkids programma gebruikt dus voetbal als het perfecte leermiddel,  het spreekt een universele taal die alle kinderen aanspreekt, zowel jongens als meisjes ongeacht cultuur en achtergrond.. Gericht voornamelijk op jongeren door ze te helpen met de ontwikkeling van  hun  sociale vaardigheden, hun karakter, begrip voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen, alsmede de verbetering van hun kennis over HIV en andere seksueel overdraagbare infecties. Ons doel is om dmv voetbal  invloed en support in hun leven te brengen ontwikkeling van de voeten die de toekomst vorm zullen geven.
[URIS id=625]
[widgetkit id=636]

WKU Hope centrum Missie:

Het verstrekken van een duurzame, geïntegreerde en uitgebreide jeugd gezondheidszorg.
Een omgeving creeren die borg staat voor gezonde, gemotiveerde, zelfverzekerede jongeren en gelijke rechten en kansen voor jongens en meisjes biedt.Ontwerpen van diensten in samenwerking met de jeugd. Het aanbieden van trainingen, technische expertise en voortdurende evaluatie bij het nastreven van voorgenoemde.

Partners die een bijdrage leverden aan dit project:

[widgetkit id=640]

Help ons te Helpen !

Just Giving BANNER

Help ons te Helpen

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donatie. Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!