PlaySoccer Ghana donaties

Donaties: Meer dan 1201 stuks aan voetbal -kleding en schoenen gedoneerd aan PlaySoccer Ghana.  Uw donaties maken het verschil !

play-soccer-logo

Oguaa Football for Hope CenterOFFICAL+PARTNER_LOGO

KiTs for the World donaties aan PLAY SOCCER projecten:

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

Over de organisatie:

PLAY SOCCER is een netwerk van nationale non-profit organisaties  (PLAY SOCCER Cameroon Ghana, Malawi, Senegal, Zambia  and South Africa) gezamelijk onder PLAY SOCCER International,  de hoofdorganisatie in de USA. De PLAY SOCCER missie is duurzame ontwikkeling door sport vanaf de basis. Het aanbieden van onderwijs in gezondheid en sociale ontwikkeling in combinatie met voetbal door wekelijkse aktiviteiten te organiseren waar onderwijs en sport gecombineerd wordt. En uw donaties dragen hier een belangrijke bouwsteen aan bij.

[URIS id=533]

Quote van PlaySoccer – Ghana:

“ The Oguaa football for Hope in Cape Coast, Ghana is zeer blij om een eindbestemming te zijn voor jullie voetbalkleding. Op de lange termijn zal dit ons helpen onze projecten in het Hope Center en voor PlaySoccer te realiseren. Als u meer informatie wenst laat het ons weten. We zien uit naar een succesvolle relatie met KiTs for the World. Dankuwel !”

[widgetkit id=595]

PLAY SOCCER & KITS FOR THE WORLD PROJECT PARTNERS

We willen graag benadrukken dat zonder de support van alle deelnemende clubs en sponsors we dit project (en hopenlijk nog vele volgende) niet hadden kunnen uitvoeren. Logistieke, persoonlijke en financiele obstakels zijn overwonnen met de hulp van personen en organisaties die het concept van KiTs for the World begrijpen en daar achter staan. Wij bedanken een ieder hiervoor.K4TW
[widgetkit id=598]

PLAY SOCCER & Football for Hope Centre:

Just Giving BANNER

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donatie. Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!

SaveSave