Love Life South Africa donaties

Donaties: Meer dan 1200 stuks aan voetbal -kleding en schoenen gedoneerd aanLove Life. Uw bijdrage aan ontwikkeling door voetbal maakt een verschil!

Love life logo

Love Life Football for Hope CenterOFFICAL+PARTNER_LOGO

KiTs for the World donaties aan Love Life projecten:

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

LoveLife Y-Centre Qwa Qwa, South Africa

LoveLife gebruikt voetbal is een belangrijk onderdeel van gedragswijziging strategie voor HIV preventie sinds de aanvang van de LoveLife spelen in 2002. Deze spelen zijn Zuid-Afrika’s grootste schoolsport initiatief. Het wordt gefinancierd door het nationale ministerie van sport en recreatie (SRSA). De LoveLIfe spelen initieerde sportleague deelname via haar 7000-sterke jeugd service corps, met de uitdrukkelijke bedoeling deze competities te koppelen aan de LoveLife spelen. Deze jonge leiders – die zich voor de Mpintshi aanmelden? (streektaal voor “vriend?) of het groundBREAKER-programma –werkte eerder alleen met basketbal, motivatie, praten, en gezondheid seksualiteit programma’s. Voetbal was een nieuw ontvikkelings tool voor het werken met jonge mensen. Voetbal kleding en schoenen zijn hiervoor zeer welkom en uw donaties dragen bij aan het werk van LoveLife.
In 2009 bereikte LoveLife meer dan 64 000 jonge mannen en vrouwen dmv gestructureerde voetbal activiteiteiten. De organisatie is ook gepassioneerd om ontwikkeling door sport te promoten bevordering en het te gebruiken voor positieve verandering. Uw donaties maken een verschil!

loveLife Missie:

Een HIV vrije generatie ; Het verlagen van het risico van HIV besmetting door een gevoel op te bouwen van onmiddellijke en echte mogelijkheid voor persoonlijke groei

The Love Life benadering is drie-voudig:

  1. LoveLife erkent dat de uitdaging van HIV preventie niet alleen de verantwoordelijkheid is van de gezondheidszorgs instellingen. Support voor de jonge generatie vereist een wijde reactie van de hele Zuid Afrikaanse samenleving, de overheid, NGO’s , particulieren, media en religieuze organisaties. En niet op de laatste plaats de jonge mensen zelf.

  2. Als HIV preventive initiatieven een belangrijke impact willen hebben, moeten er meerdere issues gelijktijdig worden aangepakt. Zoals, laag zelfvertrouwen, sociale factoren die onderscheided maken, gelijke rechten voor jonge vrouwen, huiselijk geweld, werkeloosheid etc. Allen risico factoren die de kans op :HIV besmetting doen toenemen.
    Ervoor zorg dragen dat alle initiatieven effectief en aantrekkelijk zijn voor de jeugd. Niet simpelweg informeren hoe de jeugd zich moet gedragen maar door betrokkenheid en samenwerking dmv sport de jeugd een gevoel te geven van ergens bijhoren, en eigen identiteit met een HIV vrije manier van leven. LoveLIfe’s projecten geven de jeugd het gevoel van kracht en eigen kunnen en daardoor een groter en positief vertrouwen voor een betere toekomst.
    [URIS id=797]

Target Group

Jonge mensen in ZuidAfrika hebben de boodschap begrepen. Ze kennen de risico’s van HIV en hoe zichzelf te beschermen tegen het virus., toch zijn we nog ver van een HIV-vrije generatie. Research laat zien dat de infectie rate nog steeds hoog is bij jonge vrouwen en er is een piek in infectie bij jonge mensen die door een grote wijziging in leefomstandigheden gaan met name bij schoolverlaters.

[widgetkit id=808]

Partners die een bijdrage leverden aan dit project:
[widgetkit id=863]

Help ons te Helpen

Just Giving BANNER

Help ons te Helpen

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donatie. Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!