KICK 4 LIFE donaties

KICK 4 LIFE Donaties van voetbalkleding en voetbalschoenen.

Meer dan 1000 artikelen van voetbalkleding en voetbalschoenen gedoneerd naar KICK 4 LIFE

KICK 4 LIFE LOGO

Kick 4 Life Football for Hope CenterOFFICAL+PARTNER_LOGO

KICK 4 LIFE en KiTs for the World Doelstellingen

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

KICK 4 LIFE 

Over de organisatie:


Gebruikt de kracht van voetbal en sport ten gebruikt deze  om het leven van kansarme kinderen waar dan ook ter wereld te verbeteren.  KiCK 4 LIFE zijn gestart in 2005 met de focus op Lesotho – Afrika, waar we verschillende projecten gerealiseerd hebben: HIV preventie door via sport gerichte gezondheids voorlichting ,vrijwillig testen, maatschappelijk ontwikkeling, en support in onderwijs en werk gelegenheid. Lesotho staat op nr.3 van landen met hoogste percentage van HIV en meer dan 100.000 kinderen zijn wees geworden.

De woorden van Steve Fleming, oprichter en directeur van Kick4Life die de goederen in ontvangst nam vatte het als volgt samen en zijn woorden spreken voor zich:

K4TW heeft Kick4Life voorzien van honderden voetbalkleding en voetbalschoenen waar nu uitstekend gebruik van wordt gemaakt in Lesotho door kansarme kinderen  waar we mee werken te laten voetballen in top kwaliteit voetbalkleding”.

“Veel kinderen hebben niet meer dan de kleding die ze dragen, het geven van een voetbalshirt is geweldig, maar werkt ook als stimulans om betrokken te worden en te blijven bij de K4L aktiviteiten die de potentie hebben hun leven op lange termijn te verbeteren.

Veel dank aan K4tW en alle betrokken clubs. Uw inzet wordt zeer gewaardeerd en maakt een groot verschil” Steve Fleming Director K4L

[URIS id=823]

[widgetkit id=846]

Partners die een bijdrage levered aan dit project:

[widgetkit id=858]

Help ons te Helpen

Just Giving BANNER

Help ons te Helpen

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donatie. Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!