GDM Mozambique donaties

Donaties: Met uw hulp zijn meer dan 700 stuks aan voetbal -kleding en schoenen gedoneerd aan Grupo Desportivo De Manica !

Grupo Desportivo de Manica

GDM Football for Hope CenterOFFICAL+PARTNER_LOGO

KiTs for the World donaties aan GRUPO DESPORTIVO DE MANICA ‘s projecten:

POVERTY HEALTH GENDER EDUCATION RE_USE

Grupo Desportivo de Manica (GDM)
GDM is een sport- en recreatie organisatie  die gebruikmaakt van voetbal en andere sporten  om sociale verandering te bevorderen. Opgericht  in 1980 door de Gemeenschap van Manica, in een tijd van wrede burgeroorlog. Juist dan hebben gewone mensen extra behoefte aan sociale activiteiten die hoop  en vertrouwen doen herleven. GDM is van mening dat  dit alles kan gebeuren door te werken aan ondelinge relaties. Uw donaties dragen in grote mate bij aan hun projecten.

De organisatie streeft naar activiteiten en programma’s d.m.v. samenwerken aan duurzame oplossingen  Het centrum biedt een breed scala van activiteiten naast de op voetbal gebaseerde programma’s voor de doelgroep van jonge mensen tussen 10-24 jaar.

Het programma “meer dan een speler”,  ziet jonge spelers niet alleen als coaches handelen, maar ook als rolmodel buiten de velden. Door het creeren van op vertrouwen gebaseerde relaties en het hulp aan  jongeren om hun talenten te ontwikkelen. GDM biedt ook de mogelijkheid tot het volgen van een computervaardigheden opleidingsprogramma.

Ze verzorgen Engelse lessen,  en bezoekers uit het buitenland bieden de gelegenheid om te oefenen. Gezondheid projecten betreffende voeding, malaria en HIV/AIDS, incl. een programma dat kunst gebruikt om HIV/AIDS-voorlichting aan jongeren te geven, vinden ook plaats in het centrum.

Gelegen in het prachtig Futeco Park, zorgt het  Manica Football for Hope Centre voor de perfecte setting voor milieubewustzijn programma’s. Het centrum geeft ook aandacht aan individuen  buiten de vaste doelgroep d.m.v. een crèche voor kinderen van 2-10 en activiteiten zoals veteranen voetbal, computervaardigheden en schaken.

[widgetkit id=745]

GRUPO DESPORTIVO DE MANICA & KITS FOR THE WORLD PROJECT PARTNERS

We willen graag benadrukken dat zonder de support van alle deelnemende clubs en sponsors we dit project (en hopenlijk nog vele volgende) niet hadden kunnen uitvoeren. Logistieke, persoonlijke en financiele obstakels zijn overwonnen met de hulp van personen en organisaties die het concept van KiTs for the World begrijpen en daar achter staan. Wij bedanken een ieder hiervoor. K4TW
[widgetkit id=741]

Help ons te Helpen

Just Giving BANNER

Help ons te Helpen

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1

Hartelijk dank voor uw donaties. Uw support maakt het verschil ! ONE KIT CAN CHANGE A LIFE!