Financien Overview

Overzicht inkomsten en uitgaven
We zijn van mening dat 100% transparantie onze plicht en verantwoordelijkheid is jegens u als potentiƫle donateur en bedrijven die al hebben gedoneerd en KiTs for the World hebben ondersteund. Om te zien hoe we uw donaties hebben besteed, kunt u op de respectieve links hieronder klikken om te zien waar uw geld jaar na jaar is besteed.

2020 Financien
2019 Financien
2018 Financien
2017 Financien
2016 Financien
2015 Financien
2014 Financien
2013 Financien
2012 Financien
2011 Financien
2010 Financien


Over de projecten die we ondersteunen

We werken met vooraf gekozen geregistreerde liefdadigheidsinstellingen van wie de projecten een impact laten zien in de gemeenschappen waarin ze betrokken zijn. Daarom hebben we een reeks zichtbare indicatiepictogrammen ontwikkeld die u de doelstellingen van het project laten zien. Deze pictogrammen weerspiegelen ook de waarden van KiTs for the World.

Onze ontwikkeling door middel van voetbal en Support 2 Sport-projecten zijn opgezet in samenwerking met partners die onze passie voor zorg delen in hun respectievelijke gemeenschappen.

Opmerking: Ontwikkeling door middel van voetbal, is gericht op het ontwikkelen van provincies. Support 2 Sport richt zich op Europese projecten.

KiTs for the World Development through Football Objectives.


KiTs for the World Support 2 Sport Objectives.