Over K4TW

Donner aan Kits for the World voetbalkleding,voetbalschoenen,voetballen en verdere sportartikelen.

KiTs for the World is opgericht met het doel bruikbare voetbalkleding en overige sportkleding te leveren aan organisaties die met hun projecten de strijd tegen HIV besmetting en AIDS aangaan. Die kinderen en jonge mensen motiveren door sport gerelateerde projecten te koppelen aan educatie en hygiene voorliching.

In 2009/10 samen te werken met amateur– , en professionele voetbalclubsSport zaken en merken and bedrijven uit heel Europa.

Onze visie

Als zoiets eenvoudigs als een voetbal tenue aan een kind wordt gegeven, dat graag voetbal speelt en hiervan houdt, dan heeft dat een effect. Die gift en de kracht van voetbal is een sterke combinatie. Als daar ook nog educatie, sociale ontwikkeling en HIV / Aids voorlichting en preventie aan toegevoegd wordt dan veranderd dit een leven !

Het werk van KiTs for de World is maar een klein deel, het echte werk word gedaan door toegewijde vrijwilligers in de liefdadigheids organisaties ter plaatse.Als een kind een tenue en/of voetbalschoenen ontvangt houd dit de motivatie om deel te nemen aan activiteiten gaande.

Ons doel

Het doel van KiTs for the World is een duurzame betrouwbare aanvoer te creeren van basis benodigdheden daar waar deze ontbreken door armoede. Hierbij streven we naar een zo laag mogelijke impact op het millieu. We willen een verandering teweeg brengen die mensen de kracht geeft te werken aan een toekomst zonder gebrek opleidingsmogelijkheden en met de hoop op een toekomst zonder armoede.

Samenwerken

K4tW werkt samen met organisaties en bedrijven met verschillende achtergronden die allen achter ons doel staan en een maximale impact willen maken met hun kennis en ervaring.

Door deze hechte samenwerking, leveren we duidelijke en duurzame steun over de hele wereld, vergroten we de impact, besparen we op kosten en dragen we bij om een omgeving te creeren zonder tekort aan educatie en met de mogelijkheid te werken aan een betere toekomst.

Aandacht vestigen

Met ons netwerk van clubs, organisaties en bedrijven kunnen we ons doel promoten op sportevenementen om de aandacht hierop te vestigen.