Jordan ‘Flash’ Rose

Flash begon ooit in go-kart racing en drag-racing,en zat op de Richard Petty Driving School & Joe Gibbs Racing School , bekende namen in NASCAR Racing. Hij rijdt nu een stock car als proffesionele NASCAR driver.

Flash’s aanvullende mini bio : vroeger bekend als Chillie Mo en nu als Flash, acteur en een national bekende rapper wiens carriere verschillende artistieke en creatieve richtingen heeft gevolgd. Acteur, producer, rapper en nu NASCAR driver– Flash is een van die getalenteerde personen zonder grenzen.

Hij is ook een van de eerlijkste, onbevangen en, oprechtste mensen die er zijn. Eens een bendelid in South Central L.A., maar Flash stapte lang geleden al uit dat leven , en werdt een voorbeeld voor de jongere generatie.

Helpend waar hij kan met steun, begrip en intelligentie, maakt dat hij is uitgegroeid tot een positief rolmodel voor iedereen. En dat is geen verrassing , Hij probeert overall het goede in te zien en gelooft in het positieve aspect van het leven en het omringen van jezelf met goede en eerlijke mensen op een dagelijkse basis.

Flash steunt KiTs for the World en vraagt ook om jouw hulp …” Het doel is kwetsbare doelgroepen te motiveren deel te nemen aan projecten die de potentie hebben levens ten goede te veranderen. Dus laten we ons samen inzetten door steun te geven aan deze kinderen en jonge volwassenen. Vergeet niet dat ze niet zelf voor deze armoede gekozen hebben… ze zijn daar geboren .. – Support KiTs for the World and help us to help !! “.

Just Giving BANNER

JustGiving_KiTs_For_the_World_Donate_buttonspacer_1