Voetbalkleding en schoenen

Donatie van voetbalkleding en voetbalschoenen, 

Wij ontvangen graag al uw voetbalspullen zoals:• Voetbalkleding, voetbalschoenen, sokken, scheenbeschermers, trainingshesjes, pionnen, waterflesjes, trainingtassen, ander trainingsmateriaal. Dus eigenlijk alle sport gerelateerde kleding en materialen die u maar kunt missen.

Bij projecten zoals bijvoorbeeld in de Football for Hope Centers in Afrika worden deze in gebruik genomen door kinderen die deelnemen aan diverse projecten die hen de kans geven op en helpen met het werken aan een betere toekomst.

Deze kinderen hebben vaak niet meer dan de kleren die ze dragen en daar spelen ze dan ook in. U kunt zich dus voorstellen wat een impact het maakt om een voetbaltenue en/of voetbalschoenen te ontvangen. En helemaal fantastisch is het natuurlijk als je met het hele elftal in dezelfde shirts kunt spelen

Uw donatie maakt een wereld van verschil !

voetbalschoenen en voetbalkleding Donatie K4TW

Voetbalschoenen Donatie van Sport-inn and Donatie van voetbalkleding van Rohda Raalte. KiTs for the World

Click here…voor een voorbeeld van KiTs for the World officiële partner website

Click here… voor een voorbeeld van een project

Individuele voetbaltenue donaties:

We zijn blij met alle donaties, individuele sport tenues, of complete club tenues. Na uw bericht zullen we contact opnemen hoe uw donatie kan worden ingeleverd. U kunt deze ook afgeven bij het dichtsbijzijnde collectiepunt.

Voor het opzetten van een collectiepunt bij uw club: stuur een email naar: contactus@kitsfortheworld.org

KiTs for the World is een geregistreerde liefdadigheidsorganisatie : KVK 50843516