Collectiepunten

Over Collectiepunten

Collectiepunten van partner clubs gedeelte gaat over Sport clubs/verenigingen aangesloten bij KiTs for the World en supporter van het ‘Ontwikkeling door voetbal’ concept. Alle genoemde clubs zijn partner van KiTs for the World en dragen bij aan de sucessen van K4TW.

Breng uw voetbalkleding naar uw lokale collectiepunt en K4tW zal deze inzamelen en verzenden naar onze partner centra’s. We hebben distributie punten in gebieden in Afrika en Europa die graag gebruik maken van uw donaties..E-mail us: contactus@kitsfortheworld.org

Donate your Kits aan Official K4TW collection Club

csv_28_large_logo_ CSV’28 is opgericht in 1928, het jaar de de Olympische zomerspelen plaats vonden in Nederland. Daarom werd als clubkleur voor ‘oranje’ gekozen. Dezelfde kleur als die van het Nederlandse nationale team en tot op de dag van vandaag speelt CSV nog steeds in oranje tenues.
Voor een routebeschrijving CSV`28 
Click Here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

Zwolsche Boys LOGO Zwolsche Boys is opgericht op 1 mei 1918 tijdens een bijeenkomst in lunchroom “Halfwerk” aan de Luttekestraat in Zwolle. Een club met een glorieuse historie. Ze De Zwolsche Boys traden in dat jaar aan in de bond N.C.V.B. en werden meteen kampioen. Tot 1954 werd gevoetbald op het hoogste niveau. Van 1954 tot 1969 speelden de Zwolsche Boys semi-professioneel voetbal. In 1969 kwam de terugkeer naar de amateurs, waar begonnen werd in de 4e klasse.
Voor een routebeschrijving Zwolsche Boys
Click Here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

W.V.F. W.V.F is een voetbalclub met ong 850 leden en 250 vrijwilligers. Een van de sterke punten van de club is de jeugd afdeling die bestaat uit ongeveer 450 jongens en meisjes. De club heeft een rijke historie en is opgericht op 01-06-2037 door 5 jongens van 12 en 13 jaar oud met de naam: Quick.
Voor een routebeschrijving W.V.F
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

Storica Storica, opgericht op 9 November 1949 door de personeelsvereniging van Stork NV, waar het zich van af splitste in 1978. In het verleden, speelde Storica o.a. op de velden van sv Zwolle HTC en Be-Quick ‘ 28 Sinds seizoen 1977-1978 heeft  Storica zijn eigen accommodatie op ‘Het Hoge Laar’. Storica werd zes keer  kampioen zes keer sinds het bestaan van de club
Voor een routebeschrijving Storica
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

SV Zwolle In 1912 werd voelbalvereniging ‘VIOS” voorloper van SV Zwolle, opgericht maar in 1924 weer opgeheven. Opvolging komt in 1926 door oprichting van het Rooms Katholieke “Swift”. In 1930 moet de naam worden veranderd ivm registratie in de grote bond, en wordt dan R.K.S.C. Zwolle. Op 22 april 1969 wordt de naam gewijzigd in SV Zwolle. Beroemde namen: Bertus van Putten, Adrie Daenen, Hennie Hendriksen, Coen van Vilsteren, Jan Wieger Vellinga, Ron Jans en Martin Reinders.
Voor een routebeschrijving
SV Zwolle
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

Zwolsche Atletiek Club ZAC ( Zwolsche Atletiek Club) is opgericht op 1-10-1893 op initiatief van de toenmalige HBS  scholier Pim Adrian. ZAC is de oudste voetbalclub in Zwolle en zelfs een van de oudste in heel Nederland. Met ongeveer 900 leden zijn ze ook een van de grootste clubs in Zwolle.
Voor een routebeschrijving
ZAC
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

Be Quick '28 Be Quick ’28 is opgericht in 1928 door dominee C.D. van Noppen. Het aantal leden op dat moment was 17. In 1932 verscheen het eerste clubblad: “Het Be Quick Kanon”. Sinds 1942 zit de club op zijn huidige locatie aan de Ceintuurbaan. In 1943 vond er een fusie plaats met gymnastiekvereniging “Turnlust” Door het opzetten van sub-afdelingen voor andere sporten, o.a. korfball en vollekbal, groeide het aantal leden.
Voor een routebeschrijving
Be Quick ’28
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

Voetbalclub Beekbergen Voetbalclub Beekbergen ( VVB ), opgericht op 23 juni in 1930, is een gezonde en welvarende voetbalclub met een rijke geschiedenis, en uitstekende accomodatie. Als dorpsvereniging speelt ze niet alleen een rol als voetbalclub maar heeft ook een belangrijke sociale functie binnen de gemeenschap van Beekbergen. De meeste leden komen uit of hebben nauwe banden met Beekbergen. Met rond de 500 leden op alle niveaus is Beekbergen een gezonde club.
Voor een routebeschrijving
Voetbalclub Beekbergen
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

S.V. Beatrix S.V. Beatrix is opgericht na de bevrijding in 1945 en genoemd naar toemalig kroonprinses Beatrix. Gelegen naast Nationaal part De Hoge Veluwe is het goed mogelijk dat je vandaar uit de spelers op de velden kunt zien. Er zijn twee speelvelden en een trainingsveld hoewel het tweede veld ook veel voor trainingen wordt gebruikt.
Voor een routebeschrijving
S.V. Beatrix
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

V.V.SVI_LOGO Sport vereniging Ittersum werd opgericht op 28 augustus 1952  als voetbalclub. De spelers kwamen uit de buurten Ittersum, Olde Neel, en Schellenberg, behorend tot de gemeente Zwollekerspel. SVI speelde haar eerste thuiswedstrijden op een terrain achter Zandhove. Vanaf 1987 is SVI een van de grootste voetbalclubs in Zwolle.
Voor een routebeschrijving
SVI
Click here
OFFICAL+PARTNER_LOGO

 

Rohda Raalte De R.K.S.V. Rohda Raalte, zoals de club officieel heet, is opgericht op 20 mei 1929 en behoort met meer dan 1.500 leden al langere tijd tot de grootste voetbalverenigingen van Nederland. Rohda staat voor Recht Op Het Doel Af.Rohda Raalte beschikt over een hoofdklassewaardige accommodatie met onder andere een eigen voetbalhal en twee  kunstgrasvelden. De capaciteit langs het hoofdveld bevat ongeveer 4.500 plaatsen, waarvan 450 overdekte zitplaatsen en 1.500 overdekte staanplaatsen.
Voor een routebeschrijving
Rohda Raalte
Click Here
OFFICAL+PARTNER_LOGO